MILJARDO CYCLING TEAM

WAAR FIETSERS VRIENDEN ZIJN.

Allereerste editie TOUR de MILJARDO Summer Challenge.

Doe mee aan onze 1ste editie TOUR de Miljardo*. Deze Strava Challenge vindt plaats tijdens de Tour de France van zaterdag 26 juni 2021 tot en met zondag 18 juli 2021. Je hebt de mogelijkheid om te strijden in verschillende klassementen net zoals de profs. Ga de uitdaging aan en win na 3 weken de fel begeerde maillot jaune. Of haal je sprinters benen zoals Sam Bennet boven en knal op de Champs Elysées naar de groene trui.

Schrijf je snel in voor de belangrijkste ronde van het jaar en maak kans op prachtige prijzen!


Verschillende klassementen

Je kan meestrijden in verschillende klassementen! Zowel uw fiets, loop als wandelactiviteiten tellen mee.
Zit je liever in uw zetel om de live-uitzending van de Tour de France te volgen, geen probleem! De meest originele foto genomen tijdens de challenge wint ook een prachtige prijs! (foto toevoegen aan uw Strava activiteit of posten op instagram/facebook met de hashtag #Tourdemiljardo)

GELE TRUI

De winnaar van onze 1ste editie Tour de Miljardo!
Diegene met de meeste km’s tijdens de volledige Tour de France

GROENE TRUI

De snelste tijd op een vooraf gekozen Strava segment (wordt bij de start bekend gemaakt) tijdens Tour de Miljardo.

BOLLETJES TRUI

Wordt uitgedeeld aan de enige echte klimmer van Tour de Miljardo. Wie kaapt deze prachtige bergprijs weg en heeft op het einde de meeste hoogtemeters verzameld.

STRIJDLUST

Euh… rustdag, wat is dat?! Gaat er geen dag voorbij zonder activiteit op Strava? Dan win jij misschien wel dit klassement. Dus heb jij op het einde de meeste actieve dagen geregistreerd op Strava, dan win jij dit klassement.

ROZE TRUI

Ook de dames worden niet vergeten! Er wordt een apart klassement opgesteld voor de vrouwen. Dus heb jij de meeste km’s onder alle vrouwelijke deelnemers. De zal uw naam voor eeuwig in de geschiedenisboeken staan!


Deze prachtige wedstrijd had niet tot stand kunnen komen zonder de hulp van onze sponsors. Zij zorgen dan ook dat er prachtige prijzen te winnen vallen in de verschillende klassementen.


Inschrijvingsformulier

Schrijf u via dit formulier in.

* Geen officiële wedstrijd maar een Strava challenge, de organisator is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. Lees hier het wedstrijdreglement.